Nu de winterse maanden weer voor de deur staan zijn veel mensen bezig om hun huis op te ruimen en klaar te maken voor de koude maanden. We willen natuurlijk niet tussen de rommel zitten als we in deze periode wat vaker thuis zijn dan normaal. Een schoon en opgeruimd huis geeft mij altijd een rustig gevoel en ik vind het dan ook heerlijk om ruimtes soms eens anders in te richten. De zolderkamer was bij ons altijd een vergeten ruimte, totdat mijn vriend voorstelde er een echte game room van de maken waar hij zijn favoriete games urenlang kan spelen. Hoe we dat hebben aangepakt lees je in deze blog.

Dit heb je nodig

De ruimte die je thuis hebt voor de game room heeft natuurlijk invloed op de items die er in de ruimte komen te staan. Speel je vooral games op de pc? Zorg dan voor een fijn bureau waar je aan kunt zitten met een goede game stoel. Let bij het kiezen van een stoel op de kwaliteit, het ontwerp en natuurlijk de prijs. Probeer de stoel goed uit voordat je ‘m koopt, het is belangrijk dat de stoel ergonomisch is. Je wilt er wel een paar uur lekker op kunnen zitten. Speel je liever via een gaming console, zorg dan voor een tv-meubel waar je de console op kwijt kunt, een groot scherm en een lekkere bank. Een comfy bank waar je lekker op kunt zitten – of liggen – is essentieel en geeft ook nog eens wat sfeer aan de ruimte. Een win-win situatie dus.

Game artikelen

Speel je graag games via een console, dan heb je daar natuurlijk een aantal accessoires bij nodig. Denk aan een goede headset, controllers, racesturen, vr-brillen en natuurlijk de console zelf. Gaat jouw voorkeur uit naar een pc, dan heb je wat stevige gear nodig om aan de slag te gaan. Je kunt zelf een game pc samenstellen, afhankelijk van jouw wensen en budget. Een budget variant biedt jou voldoende mogelijkheden om je games te spelen, maar wil je nu voor de ultieme game-ervaring gaan dan kun je beter voor een pro-pc gaan waar jouw mede-gamers alleen maar van durven te dromen. Of je nu de nieuwste en zwaarste games wilt spelen of op professionele wijze foto’s en video’s wilt bewerken, het kan allemaal.

Verlichting

Tot slot moet je goed nadenken over de verlichting in de game room. Of je nu kiest voor wandlampen, plafondlampen of staande lampen, het is vooral belangrijk dat je de verlichting kunt dimmen. Zo kun je de hoeveelheid licht gemakkelijk zelf instellen en ongestoord blijven gamen.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie