Wat is nou echt belangrijk op werkvlak? Millennials zijn steeds meer het belang gaan beseffen van uitgedaagd worden in je functie. Niet langer wordt werk gescheiden van privé of wordt je hobby los gezien van je passie voor je werk. Dus uitgedaagd worden in een functie die je leuk vindt, dat is wat we belangrijk vinden. Dat is waarvoor we ’s ochtends graag opstaan, uit liefde voor het vak. Voor eenieder die zich hierin herkent heb ik een idee: ga werken bij Ciber.

Voor gepassioneerde IT’ers maar ook meer

Je kunt gaan werken bij Ciber als je gepassioneerd bent over alles wat digitaal is. Van online marketeer tot SAP BI ETL Consultant, er is het breedste aanbod aan IT vacatures en andere vacatures. Je bepaalt zelf hoe technisch je de functie wilt hebben. Heb je een bepaalde opleiding gedaan tot bijvoorbeeld ABAP developer, dan sluit de functie precies daarop aan. Echter is het ook mogelijk om breder inzetbaar te zijn. Werken bij Ciber betekent niet dat je vastroest in je positie. Ze zijn ook op zoek naar mensen die kunnen fungeren als bindmiddel tussen verschillende partijen. Hoe dan ook, voor ieder wat wils.

Waarom zou je gaan werken bij Ciber

Het bovenstaande klinkt eigenlijk vrij standaard. Wat onderscheidt dit bedrijf nu van andere soortgelijke IT bedrijven? Werken bij Ciber betekent een mooie groei doormaken. Het bedrijf bestaat uit maar liefst 350 consultants en het groeit verder. Je gaat andere organisaties en bedrijven helpen met het digitaler worden, of dat nou een nieuw cloudsysteem beheren is of de werknemers inlichten. De werkzaamheden zijn dus breed, en geen dag is hetzelfde. Dat is belangrijk om je werk met passie te kunnen blijven doen. Naast de uitdagende en interessante functies zijn de arbeidsvoorwaarden ook goed geregeld. Ze bieden verschillende opties aan als extra arbeidsvoorwaarden, zoals extra vakantiedagen of een leaseauto. Ook zijn er vele trainingen en workshops waar je aan kunt deelnemen.

Blijf jezelf uitdagen

Wie het nut inziet van trainingen en workshops voor zelfontwikkeling, is al een heel eind op weg. Voornamelijk in de IT is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ook kun je het beste voortdurend aan jezelf blijven werken. Je bent eigenlijk nooit klaar met leren. Als je toch merkt dat je stagneert in je functie, kun je eens kijken bij de andere IT vacatures. Misschien is een overstap maken wel mogelijk. Werken bij Ciber maakt ook dit werkelijkheid.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie