Werken, die ene werknemer gaat het makkelijker af dan de andere. Als werkgever moet je soms jouw werknemers ieder op een andere manier motiveren. Daarom is het van belang als werkgever om het werk een stukje leuker te maken. Maar ook als werknemer zelf kan jij de mate waarin jij van je werk houdt helemaal zelf bepalen. Maak je werk leuker door te werken in vrijheid. Wat is voor een werknemer nou lekkerder dan vanuit zijn luxe interstuhl bureaustoel zijn eigen tijden bepalen. Hoe je dit als werkgever doet? Ik vertel je er graag wat meer over in mijn blog!

Maak het zo leuk als je zelf wilt

Wanneer je als werkgever de werksfeer en de productiviteit omhoog wilt brengen. Dan is het belangrijk dat werknemers het naar hun zin hebben. Het werknemers maar ook jezelf als werkgever het naar je zin maken kun je doen door bijvoorbeeld werknemers hun eigen tijd in te laten delen. Ook kun je ze hun eigen werkplek laten kiezen en zelfs een gedeelte van de week thuiswerken is een lonende optie. Alles om jezelf even uit die werksleur te halen. Wanneer je elke dag constant hetzelfde doet, op dezelfde plaats en zelfde tijd, raak je vanzelf vergroeid met je werk en daalt je productiviteit enorm. Zorg dus voor variatie in je werk!

Wat kan ik als werkgever doen?

Meer diversiteit in iemand zijn werkzaamheden brengen. Het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan op het eerste aangezicht. Daarom deel ik graag wat tips over hoe jij als werkgever variatie kunt aanbrengen in de dagelijkse werkzaamheden. Bijvoorbeeld regel één of twee keer een gezamenlijke lunch. Werknemers zijn over het algemeen best bereid om een beetje geld neer te leggen en dan een keer samen te lunchen. Anders dan de gebruikelijke boterhammetjes en je creëert ook nog eens binding door samen te lunchen. Daarnaast kun je ook een stukje comfort en luxe aanbrengen op de werkvloer. Neem een interstuhl bureaustoel bijvoorbeeld. Met een interstuhl bureaustoel heb je de perfecte combinatie van kwaliteit en comfort in huis. Betere prestaties op kantoor door goed te zitten het kan met de juiste interstuhl bureaustoel. De laatste tip die ik jullie mee geef is het werk uitdagender maken door gezamenlijke doelen te stellen. Haal je een gezamenlijke target dan gaan jullie met het bedrijf uit eten of een ander uitje. Met een gezamenlijk doel motiveer je jezelf en elkaar. En daag je elkaar uit om harder en efficiënter te werken.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie