Webwinkel keurmerk

Als je als nieuwe ondernemer een online winkel begint komen er een hoop dingen op je af. Sommige van die dingen kun je van tevoren al zien aankomen, andere totaal niet. Heb jij al een stappenplan gemaakt om vanaf het begin af aan al een hoop geregeld te hebben. Zo moet je nadenken over verschillende online betalingsmogelijkheden, een webwinkel keurmerk en de verpakking. Alleen product en een website maken het geen succesvolle webshop.

Betalingen en een webwinkel keurmerk

Mensen kopen pas iets als ze er helemaal achter staan. Op het moment dat je geen fysieke winkel hebt maar alleen een online catalogus wordt dat moeilijker. Men moet dan niet alleen het product mooi of goed vinden, maar het vertrouwen moet er ook zijn. Zolang een potentiele klant jouw webshop niet vertrouwd kom je nergens. Gelukkig  is er een webwinkel keurmerk. Zodra men op jouw website kan zien dat er een webwinkel keurmerk is gegeven, wordt het vertrouwen al wat meer. Zo durven mensen ook eerder hun geld uit te geven en dergelijke. En nee, het krijgen van zo een webwinkel keurmerk is niet moeilijk.

Betaal maandelijks voor jouw webwinkel keurmerk

Je kunt een soort abonnement nemen bij een keurmerk. Het is dan de bedoeling dat je maandelijks een bedrag betaalt. Je krijgt dan het keurmerk op je website, je kunt betalingen via IDEAL laten voldoen en reviews laten zien. Het hangt af van hoe groot de website is, maar er zijn verschillende pakketten te nemen.

Heb je al over de verpakking nagedacht?

Nu heb je misschien een webwinkel keurmerk, maar de presentatie van het product zelf is ook belangrijk. Je kunt er voor kiezen om jouw artikelen te verzenden in een plasticzak of iets dergelijks. Helaas ziet dat er in de ogen van veel mensen niet heel professioneel uit. Zorg er daarom naast een keurmerk en een goed betaalsysteem ook voor dat je een goede verpakking hebt. Met een goede verpakking bedoelen we dat je deze zo ontwerpt dat er een naam (eventueel logo) NAW gegevens en dergelijke op staan. Wanneer je dit doet zorg je voor nog meer vertrouwen bij de klant.

Ben je klaar voor jouw nieuwe webwinkel keurmerk?

Nu weet je een hel stuk meer over de presentatie op je website en die van je product. Nu is het enige dat jij nog moet doen als nieuwe ondernemer, je naam bekend maken. Wie weet heb je binnenkort een groter pakket voor het webwinkel keurmerk nodig

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie