Wanneer je naar school gaat, moet je wel altijd even rekening houden met wat je allemaal nodig hebt. Op elk niveau van school heb je vaak ook wel wat anders nodig. Maar vaak heb je in grote lijnen wel hetzelfde nodig. Wij helpen jou een handje zodat jij een goede start kan maken met het volgende schooljaar of het begin van jou school carrière. 

 

Genoeg spullen om te schrijven

Mijn docenten zeiden altijd: schrijven is blijven. En daar heb ik van geleerd, wanneer ik tijdens de les aantekeningen maakte, hoefde ik er thuis niet zo veel voor te doen. Want ik lette op en ik had het al een keer opgeschreven, dus het was al blijven hangen. Maar had ik geen aantekeningen gemaakt, moest ik er veel meer moeite voor doen om het uiteindelijk te leren en te onthouden. Dus echt waar, schrijven is blijven. Zorg er daarom voor dat je voldoende schriften hebt, het liefst voor elke vak een en dan ook nog genoeg pennen en potloden. Ook handig, een aantal markers zodat je daarna belangrijke dingen kan markeren en dat het dan met leren gemakkelijker gaat. Want wat gemarkeerd is, moet je sowieso kennen. En alles wat je daarnaast nog onthoudt, is mooi meegenomen natuurlijk.

 

Printen is soms ook wel eens nodig

Wanneer je net een project hebt afgerond, of wanneer je zelf een opdracht klaar hebt. Is het altijd even de vraag of je het digitaal moet inleveren of dat je het uitgeprint moet hebben. Wanneer het digitaal ingeleverd moet worden, is er eigenlijk niet echt iets aan de hand. Het enige wat je dan nodig is, is een laptop en internet verbinding die goed werkt. Maar wanneer je het digitaal moet inleveren is het natuurlijk wel erg handig wanneer je een goed werkende printer hebt met voldoende inkt cartridges zodat je niet tijdens het printen erachter komt dat het niet werkt of je niet kan printen. Dan komt de stress natuurlijk ook naar boven. Niet even fijn.

 

Een laptop die goed functioneert

Dit is key. Want een laptop die niet mee werkt of op het punt staat om te crashen, daar wilt niemand aan denken. Want stel je eens voor dat net in de periode waar jij al jouw deadlines hebt, jouw laptop kapot gaat en je zo niets kan inleveren. Op dat moment leef je echt in een nachtmerrie. Zorg er daarom voor dat je een goede backup maakt en dat je regelmatig een update doet op jouw laptop.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie