Het verkopen van producten gebeurt bij de meeste bedrijven tegenwoordig gewoon online. Op deze manier is het voor een bedrijf mogelijk om op een simpele wijze meerdere producten te verkopen. De consument is meer en meer online te vinden, waardoor de benodigde producten ook vaker online besteld worden. De bedrijven kunnen hier gelukkig op een handige manier op inspelen. Hierdoor wordt het verkopen van producten voor de koper steeds makkelijker gemaakt. De koper hoeft trouwens niet altijd maar een consument te zijn. zo zijn er bijvoorbeeld ook genoeg bedrijven die hun producten verkopen aan andere bedrijven. Binnen deze markt is het vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat het verkopen van de producten zo makkelijk mogelijk gemaakt kan worden. Dat vergroot uiteindelijk de verkoop van de producten in jouw webshop. 

 

B2B webshops 

Daarom is het aan te raden om te kiezen voor een webshop die zich vooral richt op het gemak van de koper. Met een b2b webshop van Magento 2 kan jij ervoor zorgen dat andere bedrijven op de ideale manier producten kunnen kopen. dankzij de webshop zorg jij er namelijk voor dat er alleen maar gemakken zullen zijn voor de inkoop van jouw producten. Een webshop van Magento 2 zorgt dan ook voor verschillende voordelen. Jouw klanten kunnen in deze webshop bijvoorbeeld een eigen account aanmaken. Op deze manier zorg je ervoor dat de klanten hun eigen inkopers kunnen aanstellen met bepaalde rollen. Ook is het mogelijk om de bestelgeschiedenis binnen dit account te bekijken. Zo help je jouw zakelijke klanten dus nog meer met hun inkopen en het bestelproces. Daarnaast kan er gekozen worden uit diverse soorten betalingsmogelijkheden. 

 

Online app

Naast de webshop van Magento 2 is het ook een optie om te kiezen voor een progressive web app. Deze pwakan zeer handig gebruikt worden door jouw zakelijke klanten. Wanneer je kiest voor deze optie is het voor jouw klanten niet eens meer nodig om via het internet te bestellen. Hierdoor kunnen de zakelijke klanten namelijk ook gewoon met de mobiele telefoon hun bestellingen plaatsen. Zo zorg je ervoor dat jouw klanten tijd besparen tijdens het bestelproces binnen jouw webshop. Hierdoor zal je veel verschillende klanten tevreden houden met jouw bedrijf. Ook zal de webshop zich in de progressive web app sneller laden. Hierdoor is het een prettigere ervaring om op deze wijze producten van jouw bedrijf te gaan bestellen. Met jouw bedrijf ga je ook nog eens hoger in de Google resultaten scoren wanneer je gebruik maakt van een pwa.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie