Een draagbare spelcomputer is iets wat elk kind wil hebben. Toch hebben ook volwassenen wel interesse in een handheld. Je kunt met een handheld overal je games spelen, omdat ze gemakkelijk zijn mee te nemen. Je hebt dus geen TV nodig. De Nintendo 3DS heeft dus een scherm op het apparaat zelf. Het is de opvolger van de Nintendo DS. In Nederlands is de 3DS beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Een Nintendo 3DS kopen is dus iets wat je zeker moet doen. Vandaag vertel ik je er in mijn blog alles over. Deze spelcomputer is al sinds 2011 uit en er zijn sindsdien diverse modellen uitgebracht. Afhankelijk van je budget en technologie kun je dus een geschikte keuze maken. Is het jouw console?

Nintendo 3DS XL

Een Nintendo 3DS XL kopen is ook een verstandige keuze. Wil je spellen in 3D kunnen spelen, dan heb je de nieuwste 3DS XL nodig. Het is de enige uitvoering die ook echt 3D-capaciteiten heeft om spellen te spelen waarbij beelden uit het scherm lijken te komen. Je hebt geen speciale bril nodig, want het effect werkt zonder benodigdheden. Met een slider op het apparaat kun je de intensheid bepalen op het scherm. Los verkrijbare amibo-poppetjes van Nintendo kunnen op je handheld geplaatst worden zodat ze ingescand kunnen worden. Diverse games draaien daarnaast ook wat soepeler op deze nieuwe variant. De XL is daarnaast ook de duurste variant en de prijs ligt rond de 200 euro. Het scherm is 4,88 inch en wordt ondersteund met een touchscreen. Met een vinger of stilus kun je dus de games besturen. de XL is beter dan de oudere modellen die nauwelijks nog te koop zijn. De verbeterde 3D-functie zorgt ervoor dat je veel meer kunt doen en je gezicht wordt beter bepaald. Het systeem is geschikt vanaf 6 jaar oud.

Nintendo 2DS

Als je liever een simpele versie koopt dan is de 2DS prima. Het 3D effect is dan niet aanwezig, wat de naam al doet verraden. De games worden dus op een plat scherm weergeven zonder dat personages of objecten uit het scherm kunnen komen. Verder is de 2DS iets minder draagbaar, maar wel steviger en te koop voor ongeveer 100 euro.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie