Nu er weer meer ruimte is om elkaar te ontmoeten hebben de meeste mensen wel de behoefte om even los te komen. Velen van het team hebben waarschijnlijk opgekropt gezeten en hebben behoefte aan een change of pace. Als je binnen de richtlijnen iets leuks wilt organiseren met kantoor kan je kijken naar partytent verhuur om een buitenfeestje te houden

Warm

De eerste reden daarvoor is de hitte die nu heerst. Het is zo warm buiten geworden dat bijna iedereen niet meer binnen kan zitten. Als je dus een kleine bijeenkomst hebt wil je die het liefste buiten doen zodat de koele bries enige verfrissing kan brengen. Tegelijkertijd is de zon genadeloos en zoek je al snel naar wat schaduw. Daarom is een partytent zo geschikt ervoor. Hiermee heb je een duidelijke knusse ruimte waar mensen verkoeling kunnen zoeken. Door meerdere kleine partytenten met grote tafels te gebruiken kan je mensen ook wat afstand geven. Voor de temperatuur kan je dus het beste een partytent gebruiken.

Leuk

Dat feestje zelf is natuurlijk ook een zaak. Waarom nu kiezen foor een feestje na deze tijd. Ergens is er ook de behoefte om meteen weer aan de slag te gaan na het teruggelopen aantal kansen voor de zaak. Maar tegelijkertijd zijn veel mensen vanuit huis aan de slag geweest. Het kantoor bestaat met een reden nog steeds, thuis is niet ideaal om je werk te verrichten. Je hebt zelden de ruimte om goed te kunnen werken, kan worden afgeleid door partner of kinderen en je moet de verleiding weerstaan om niet met andere dingen bezig te zijn. Daarnaast missen veel mensen in sociaal en professioneel opzicht het contact met hun collega’s. Dat sociale is iets waar veel mensen veel waarde aan hechten maar niet hebben kunnen uitoefenen. Professioneel contact is ook belangrijk omdat je zo gemakkelijker beslissingen kan kortsluiten. Daarom willen mensen graag wat decompressie voor ze starten en hier weer in duiken, want het kan ook overweldigend zijn.

Breken

Tenslotte is het waardevol om een duidelijk transitiepunt te maken. Op het moment dat men niet stapsgewijs maar duidelijk van corona tijd naar werk tijd gaan is de overgang makkelijker. Opeens begint het werk weer, dat kan wennen zijn. Maar na een feestje kan je corona duidelijk aanmerken als “voor het feestje”. De zelf-transformatie van thuiswerker naar kantoorwerker is belangrijk zodat men oude gewoontes die thuis werken als je thuis werkt thuis kan laten.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie