De ondertitel van deze blog is alles over het bedrijfsleven, trainingen, bedrijfservaringen en waardevolle tips. Deze ondertitel heb ik natuurlijk gekozen om mijn blog te duiden en richting te geven. Vandaag wilde ik eigenlijk over iets heel anders schrijven dus zal ik het maar scharen onder de tips.

Mocht je deze blog nou totaal niet interessant vinden, wees dan niet getreurd want er zal binnenkort vast weer een blog verschijnen die wel je interesse zal wekken.

spontane gedachten

Voor de duidelijkheid zal ik even bij het begin beginnen. Regelmatig heb ik ineens gedachten die spontaan bij mij opkomen. Zo ook deze keer. Laatst vroeg ik me af hoe mensen het beste hun kantoor willen indelen. Soms is er een heel grote kantoor tuin en soms zijn er kleine hokjes (alhoewel je die vaak meer in series in de Verenigde staten voorbij ziet komen).

Daarna stelde ik mezelf de vraag hoe ik het zelf graag zou willen. Het antwoord was eigenlijk vrij simpel. Ik vind het fijn als er mensen in de buurt zijn waarmee ik eventueel wat kan overleggen. Aan de andere kant wil ik ook weer niet de hele tijd uit mijn concentratie worden gehaald als ik met een project bezig ben. Eigenlijk ben ik dus op zoek naar een combinatie tussen bovenstaande.

Zoals dat altijd gaat in het leven zie je ineens overal mogelijkheden als je ergens mee bezig bent. Dat heb ik tenminste al vaker meegemaakt. Zo ging dat ook deze keer. Ik had laatst een feestje en daar was toevallig iemand aanwezig die laatst zijn kantoor flink onder handen had genomen.

Hij vertelde dat hij inmiddels een aantal lichte muurtjes had laten plaatsen van gipsvezelplaat van het merk fermacell. Het was niet al te duur geweest en had toch het beoogde resultaat. Hij heeft mij uitgenodigd om binnenkort een keer te komen kijken naar het eindresultaat. Daar ben ik uiteraard erg benieuwd naar.

op onderzoek uit

Zelf ben ik na dat gesprek op internet op onderzoek uitgegaan en ik moet zeggen dat het resultaat mij niet teleur heeft gesteld. Op dit moment ben ik dan zelf ook aan het overwegen zo een muurtje te gaan plaatsen.

Wat denken jullie daarvan? Heeft een van mijn lezer toevallig zelf ook ervaring met het (zelf) plaatsen van zo’n muurtje? Ik denk eigenlijk dat ik zoiets zelf ook wel zou kunnen plaatsen maar ben er nog niet geheel van overtuigd. Is er iemand die mij hier meer info over kan geven?

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie