Tegenwoordig zijn er allemaal leuke, gekke gadgets voor kantoor. Een traditionele kantoorruimte verdwijnt steeds meer uit het oog en er komen steeds meer plekjes in de werkruimte om te relaxen. Zo hebben veel bedrijven nu een tafelvoetbal- of tennistafel. Ook hebben sommige bedrijven zelfs een PlayStation met een gamingstoel waarbij je in de pauze tegen je collega’s kan strijden. Hoewel ik deze tafels en Playstations erg leuk vind voor in de pauze, wil ik achter mijn bureau zo weinig mogelijk afleiding. Zelf geef ik dus nog steeds de voorkeur aan een net georganiseerd bureau, waarbij afleiding nihil is. Om zo efficiënt en geconcentreerd mogelijk aan het werk te gaan, ben ik op zoek gegaan naar dé musthaves voor op je bureau.

Laptopstandaard

Met het nieuwe flexwerken, werk je steeds minder achter een ‘echte’ computers. Tegenwoordig werken we (bijna) allemaal met laptops. Helaas ben je als flexwerker ook nooit zeker van je eigen bureau. Hierdoor moet je altijd opnieuw de juiste positie vinden voor je laptop. Een laptopstandaard zorgt ervoor dat je laptop altijd optimaal is positioneert. Zo kun je gelijk aan de slag. Nóg een pluspuntje van deze standaard, is dat het een laptopventilator heeft. Zo raakt je laptop nooit oververhit.

Tafelventilator

Als je laptop een ventilator heeft, verdien jij dat natuurlijk ook! Vaak is er op kantoor onenigheid over de temperatuur. Niet voor jou meer met een tafelventilator. Deze ventilator zet je zeer op jouw bureau. Je kiest uit één van de tien luchtstroominstellingen, waardoor je altijd je hoofd koel kan houden. Even een verhit momentje? Zet de sleeptimer aan. Hierdoor gaat de ventilator vanzelf weer uit wanneer jij weer afgekoeld bent.

Kabelbox

Zelf kan ik mij enorm storen aan alle draadjes op het bureau. Het is rommelig en altijd zit alles in de knoop met elkaar. Door een kabelbox te gebruiken, kun je alles netjes opbergen. Aan de onderkant zitten rubberen dopjes waardoor de box niet kan verschuiven. Super handig! Nu kun je tenminste je opladers en snoertjes van elkaar onderscheiden. Heb je nog snoertjes over die niet passen in de kabelbox? Schaf een PowerPort aan. In dit apparaatje passen zes apparaten op één plek die je via USB kan opladen.

Organizer

Mijn favoriet, de organizer. Ze zijn in vele varianten en kleuren te verkrijgen. Losse briefjes, visitekaartjes en pennen zijn verleden tijd. Hierdoor raak je nooit meer iets kwijt. Persoonlijk vind ik het fijn om er meerdere te hebben, zodat de organizer zelf ook overzichtelijk blijft.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie