Graag laat ik jullie middels deze blog kennis maken met het aller nieuwste snufje op het gebied van officestuff: de telefoontas. Deze handig oplossing voor telefoons op de werkvloer is een echte must have voor elk kantoor. Op officestuff.nl lees je er alles over!

Alles over de telefoontas

“Een telefoontas, wat is dat precies?” Dit vroeg ik mij ook af, de eerste keer dat ik het woord hoorde vallen. De telefoontas is eigenlijk een heel simpele oplossing, maar in zijn eenvoud zeer effectief. Het is een handige organizer voor telefoons die op elke gewenste plek kan worden opgehangen, aan de hand van de bijgeleverde haken. De telefoontas is een stuk stof, waarop dertig individuele zwarte stoffen vakken zijn genaaid. Deze zachte en flexibele vakken hebben het ideale formaat om smartphones in op te bergen. Wat de tas zo handig maakt is dat elke vakje is voorzien van een groot en en duidelijk nummer. Dit maakt het opbergen van je telefoon in één van de vakken erg makkelijk en overzichtelijk. Het zachte materiaal van de telefoontas is vriendelijk voor onze geliefde, kwetsbare en zeer kostbare devices.

telefoontas

Het telefoontas-effect

Wat de telefoontas tot een echte office-gadget maakt is niet alleen de mogelijkheid tot het organiseren van telefoons. De tas heeft namelijk de unieke kracht om de rust terug te laten keren op de werkvloer. Wij leven in een hectische tijd waarbij onze telefoon steeds meer van onze aandacht een tijd opeist. Dit in combinatie met de sociale druk en de zogenaamde FOMO – fear of missing out, maakt het steeds moeilijker om even niet naar het schermpje te kijken. Daarnaast ondervinden veel werknemers dat hun telefoon hen afleidt tijdens het werk en hun workflow vaak onderbreekt.

Wil jij soms ook even lekker aan één stuk door kunnen werken? Ben je op zoek naar een betere concentratie en focus? Dan is de telefoontas een ideale oplossing. Deze organizer geeft de mogelijkheid om je telefoon voor een bepaalde periode veilig op te bergen, zodat je ongestoord kunt werken. Heb je je telefoon toch weer even nodig? In het genummerde vakje van je keuze vind je je device snel weer terug.

De telefoontas is daarnaast ook een ideaal hulpmiddel om in te zetten tijdens vergaderingen en brainstorm sessies. Hang hem bijvoorbeeld naast de deur, zodat niemand met zijn telefoon de ruimte in gaat. We horen steeds meer positieve geluiden vanuit het zakenleven over de telefoontas. Durf jij deze gadget ook aan?

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie