Iedereen wil natuurlijk netjes verschijnen op zijn of haar werk. Zelf vind ik het altijd wel fijn om er goed gekleed uit te zien, dit geeft je meer zelfverzekerdheid. In deze blog geef ik een lijstje van een aantal items die altijd goed zijn voor een dag naar het werk en waar je deze items mee kunt combineren.

Nette witte blouse

Een nette witte overhemdblouse, bijvoorbeeld van Tommy Hilfiger, is een van die basic items die iedereen in zijn kast geeft liggen. Dat komt doordat dit soort blouses altijd makkelijk te combineren zijn. Voor vrouwen kan deze blouse gecombineerd worden met een nette pantalon of met een mooie kokerrok. Voor mannen kan een overhemd ook gecombineerd worden met een nette pantalon. Eventueel kan een overhemd ook gecombineerd worden met een nette spijkerbroek voor de minder formele situaties.

Kokerrok

Voor de vrouwen is de kokerrok een goede aanwinst voor de garderobe. Niet alleen geeft de kokerrok een nette, elegante indruk gecombineerd het een vrolijke blouse. Het accentueert ook nog een het figuur van een vrouw.

Jurk

Een nette jurk is een van die basic items die gevonden moet worden in de kledingkast van een vrouw. Niet alleen doordat deze makkelijk met een paar hakken en een nette panty gecombineerd kan worden. Maar ook doordat er veel verschillende vormen van jurken zijn. Zodoende is er altijd een vorm jurk waarmee het figuur van de vrouw het beste uitkomt.

Zwarte leren schoenen

Voor mannen zijn nette zwarte leren schoenen een basis item in de garderobe van de man. Deze staan altijd goed onder een outfit en zorgen ervoor dat je bijna nooit over- of underdressed bent. Voor vrouwen zijn zwarte leren hadden een must in de kledingkast. Niet alleen onder een jurk staan deze erg mooi, maar ook in combinatie met de kokerrok en blouse maakt dit de outfit af. Ook huidkleurige hadden zijn een goede aanwinst voor de vrouw, deze passen namelijk ook onder bijna elke outfit.

Zwarte nette pantalon

Natuurlijk kan een zwarte nette pantalon niet vergeten worden. Voor de man is er niet veel keuze, uiteraard kan deze iets strakker aangesneden zijn, maar het blijft een vrijwel rechte pantalon. Voor vrouwen kan er echter gekozen worden voor een pantalon met rechte pijpen of een pantalon die strakker loopt naar de enkels toe.

Manteljas

Uiteraard maakt een nette wollen manteljas de outfit echt af. Vooral de kleuren beige, zwart en grijs zijn hierbij populair.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie