Continu ontstaan er nieuwe e-commerce bedrijfjes. In deze tijd van internet en social media is alles mogelijk. Een eigen e-commerce bedrijf ligt binnen handbereik. De kansen om te ondernemen liggen voor het oprapen. Maar tegelijkertijd ben je niet de enige met dit briljante idee. Je wilt natuurlijk niet een eendagsvlieg zijn. Je wilt dat jouw onderneming jarenlang zal floreren. Veel jonge e-commerce bedrijven zijn gestart als een handeltje voor naast een reguliere baan. Maar wat als dat online handeltje potentie blijkt te hebben. Hoe blijf je jezelf en je onderneming dan ontwikkelen. In deze blog delen we een aantal handige tips om jouw e-commerce bedrijf vooruit te helpen.

Scoor hoog in Google!

Als e-commerce ondernemer wordt je succes voor een groot deel bepaalt door het aantal bezoekers die op je site terecht komen. En Google is het platform waar potentiële klanten hun zoekopdrachten starten. Daarom is het van belang dat potentiële klanten jouw e-commerce bedrijf weten te vinden. Als iemand zoekt op een term dat jij in je assortiment hebt dan wil je gezien worden. Maar hoe doe je dat? SEO is het antwoord. Online marketing specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie kunnen je helpen om gevonden te worden. Zij weten precies wat Google belangrijk vind. Na wat onderzoek kunnen zij precies in kaart brengen wat er nodig is om hoger te scoren in Google. Beland jij in de top 10 van de zoekresultaten van zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf dan zul je zien dat e-commerce cijfers ook een boost zullen krijgen.

Laat klanten converteren

Veel bezoekers naar je website is één. Maar als je wilt dat dit ook geld gaat opleveren is het zaak dat je webshop logisch is ingericht. Potentiële klanten moeten kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Maar hoe weet je of je site logisch in ingericht? Door te testen! Met handige tools kan je het gedrag van gebruikers op je site monitoren. Aan de hand van de verschillende tests kan je je webshop optimaliseren. Al die extra bezoekers moeten natuurlijk wel lijden tot conversies.

Al die groei tijd voor een bedrijfspand!

Bedrijfspand Hoofddorp is de oplossing om de groei van je e-commerce bedrijf bij te kunnen benen. Voor een laag tarief heb je een mooi bedrijfspand in Hoofddorp. Hoofddorp ligt vlakbij Amsterdam. Dit is aantrekkelijk voor potentiële werknemers. Uiteraard begeven veel talenten zich in Amsterdam. Als je deze wilt aantrekken is het van belang dicht bij ze in de buurt te zitten.  

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie