Wellicht dat we al wat op de feiten vooruit lopen, maar we hebben het vandaag over niemand minder dan Sinterklaas. Althans, het feest wat om deze beste man draait. Elke 5 december wordt er door Nederland een variant op dit feest gevierd. Als werkgever of HR medewerker heb je de afgelopen jaren het debat rondom het kinderfeest vast gevolgd, en jezelf ook afgevraagd wat je hier als bedrijf nu mee moet doen! Als zwarte CEO Piet het kantoor door is tegenwoordig niet meer toegestaan, maar toch wil je het graag vieren met je medewerkers!

Sinterklaaspakket bestellen

Daar is inmiddels wel het een en ander voor verzonnen. Het bedrijf Tezet heeft hier namelijk goed op ingespeeld met zogenaamde Sinterklaaspakketten. Deze pakketten bevatten alle lekkernijen die gepaard gaan bij een goed Sinterklaasfeest, en tegelijkertijd ben je als werkgever toch ook gul bezig.  Een sinterklaaspakket bestellen wordt zeker gewaardeerd door je medewerkers, en kan bovendien niet verkeerd worden geïnterpreteerd, dus hoeft HR zich ook geen zorgen te maken!

Wat bovendien erg mooi is aan deze pakketten, is dat er veel soorten verpakkingen mogelijk zijn waar je uit kan kiezen, en op veel van deze kan jij je bedrijfslogo ook laten afdrukken. Zo is het pakket ineens niet alleen meer voor je medewerkers een goed idee, maar ook voor relaties kan dit goed worden ingezet! Daarnaast kan je kiezen voor een verpakking die ook door de brievenbus past. Wel zo handig als iedereen nog steeds thuis zit met thuiswerk maatregelen.

Chocoladeletters bestellen

Wil je het nou allemaal niet al te moeilijk maken, dan kan je er uiteraard ook voor kiezen om het simpel te houden en voor chocoladeletters te kiezen. Deze zijn ook in grote getalen te bestellen, en bovendien kan elke letter van het alfabet worden gekozen. Mocht je nou echt een beetje gek willen doen, kan je zelfs getallen bestellen. Chocoladeletters bestellen doe je eenvoudig bij Tezet. Dus als je je jaaromzet wilt vieren met je medewerkers, dan kan je deze zelfs in chocoladeletters laten bezorgen bij je medewerkers!

Tezet heeft daarnaast nog een aantal andere mooie mogelijkheden voor het Sinterklaasfeest, zoals strooigoed, speculaaspoppen en banket. Maar ook voor andere gelegenheden zoals kerst, Pasen of midden in de zomer weet dit bedrijf iets te verzinnen waarmee jij je medewerkers flink kan verblijden. Dus wacht niet langer, en neem contact op met dit bedrijf om je medewerkers ten tijde van thuiswerken te bedanken voor hun tomeloze inzet, en vergeet zeker niet de klanten die ook in deze roerige tijden nog gewoon klant zijn gebleven!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie