Nu we al maanden en maanden thuiswerken, worden we steeds een beetje gemakkelijker in wat we aantrekken als we een online meeting hebben. Want waarom zou je je netjes aankleden als je toch in je eigen huis achter de laptop zit? Een pyjama met daarover een nette trui is zo ongeveer de meeste moeite die veel mensen doen voor ze een online meeting in gaan. Maar wat nu als je een online meeting beschouwt als een echte, face-to-face vergadering? Zou je dan ook zo op pad gaan? Welnee! Je zou ervoor zorgen dat je er tot in de puntjes verzorgd bij loopt. Het wordt tijd dat we dat ook doen als we een online meeting hebben. Mooie kleding aan, haren gekamd, tanden gepoetst en een likje make-up. Dat is ook voor je collega's een stuk fijner om te zien.

Shop grote maten mode voor een online meeting

Dat lijkt misschien wat overdreven. Maar zijn we niet allemaal toe aan een nieuwe outfit op z'n tijd? Een mooie outfit zorgt er ook nog eens voor dat je meer zelfverzekerd overkomt. En dat is weer belangrijk als jij je idee moet pitchen. Grote maten mode shoppen is dus echt een goed idee voor alle vrouwen met een wat grotere maat die toch keurig verzorgd achter de laptop willen plaatsnemen.

Lekker online shoppen voor grote maten mode

Zoals bijna alles doen we ook het shoppen voor grote maten mode gewoon online. Dat is niet alleen heel handig en corona-proof, het is ook gewoon veel fijner om thuis je kleding te passen. Voor je eigen spiegel, in het licht dat precies goed is. Wie weet durf je nu eindelijk een keer een mooi korset te bestellen zodat die ene jurk nog mooier valt dan hij al deed. En dat korset pas je lekker thuis. Zonder dat er zomaar een verkoopster jouw pashokje komt binnenlopen om te kijken of alles wel lukt.

Pashokjes zijn een drama!

In veel winkels, ook winkels waar je grote maten mode kunt shoppen, zijn de pashokjes net even te klein. Je kunt je niet lekker uit- en weer aankleden. Je kunt niet voldoende afstand nemen van de spiegel en moet het pashokje dus uit om in de grote spiegel te kijken. Als er dan ook nog mensen in de rij staan te wachten tot jouw pashokje weer vrij komt, dan voel je je extra opgelaten. Ook is de verlichting in veel pashokjes te fel, waardoor je kleding altijd minder mooi lijkt te zitten. Lekker online bestellen en thuis passen, dat is pas een goed idee!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie