Werken is leuk. Ondernemen is fantastisch. Maar toch moet er af en toe ook ruimte zijn om even lekker te relaxen en vakantie te vieren. Door de coronacrisis kan dit helaas niet overal in het buitenland. Maar in Nederland kun je ook prima vertoeven! Zeker als je weet wat je mee moet nemen. Ga je bijvoorbeeld kamperen, dan moet je dit handige ding zeker eens aanschaffen!

We hebben het over een opblaasbare voortent. Dit is een tent die je – de naam zegt het al een beetje – op kunt blazen en vervolgens aan je caravan, camper of bus bevestigen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet meer met die tentstokken hoeft te zitten klooien. Je bent dus een stuk sneller klaar met settelen en kunt langer van je vakantie genieten! Daarnaast berg je hem ook supersnel weer op, nadat je hem net zo snel weer hebt afgetuigd.

Chill kamperen

Wat win je nu precies als je met een opblaasbare voortent op vakantie gaat? Je kunt erdoor genieten van de leuke dingen van kamperen, terwijl je de minder leuke dingen een heel stuk verbetert. Wat zijn dan precies de leuke dingen? Het is natuurlijk fantastisch dat je zo relatief dicht in de natuur kunt slapen en leven. Even terug naar de oermens in jezelf. Natuurlijk moet je dit ook niet overdrijven. Je kunt het ook te gek maken. Dit is dan ook precies het mindere punt aan kamperen. Heb jij bijvoorbeeld ooit in je tentje gelegen terwijl het regende dat het goot? Daar word je echt niet vrolijk van. Zelfs als je een camper of een caravan hebt, is regen echt vervelend.

Maar met een opblaasbare voortent ben je supergoed beschermd tegen de regen. Zo kun je zelfs met een middagje pleurisweer nog lekker in de buurt van je caravan blijven en leuke dingen doen met je reisgezelschap. Waar andere tenten vroeg of laat wel ergens gaan lekken, blijft de opblaasbare voortent heel lang goed. Daarnaast droogt het supersnel, waardoor je hem bijna nooit nat hoeft in te pakken. Ook geen onbelangrijk voordeel van een opblaasbare tent is dat je hem heel makkelijk schoon kunt maken. Zo zit je niet na je vakantie nog eens een hele tijd te hannesen met het netjes opbergen van je voortent. Neem dus eens een lekker weekje vrij. Verlaat het kantoor en ga de natuur in! Maar doe het slim. Koop een opblaasbare tent! Wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website van Stassar. Daar hebben ze een hoop mooie tenten voor een goede prijs.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie