Het inschakelen van een catering bedrijf kent meerdere voordelen. Zelf schakelde ik een keer een catering bedrijf in voor een bedrijfslunch en was meteen verkocht! Ben je dus op zoek naar bijvoorbeeld catering in Amsterdam, of een andere stad? Lees dan deze blog voor mijn persoonlijke ervaring met catering Amsterdam!

Bedrijfslunch laten organiseren

Heb je binnenkort een belangrijke vergadering op kantoor en wil je hierbij ook de lunch verzorgen? Dan is het inschakelen van een professioneel catering bedrijf de beste keuze. Toen ik voor ons kantoor in Amsterdam Zuidoost een bedrijfslunch wilde organiseren was het plan in eerste instantie om dit zelf te regelen. We hadden onderschat hoe veel werk het is om een fatsoenlijke lunch te serveren voor gasten, dus al snel besloten we om te kiezen voor een cateringbedrijf. Na een paar telefoongesprekken kwamen we uit op een écht Amsterdams catering bedrijf dat goede producten gebruikt en de gerechten met passie bereidt.

Maak indruk met een volledig verzorgde lunch

Onze lunch werd volledig verzorgd en van begin tot eind geregeld. We konden van tevoren onze voorkeuren doorgeven, net als eventuele voedsel allergieën. De kwaliteit van de lunch was enorm hoog, er was gezorgd voor verse broodjes, soepen, salades en zelf voor versgeperste drankjes was gezorgd. Met deze lunch sloten we de vergadering succesvol af en hebben we echt indruk kunnen maken bij deze klant.

Biologisch verantwoord

Omdat het bedrijf dat we uitnodigde voor een bedrijfslunch zich bezighoudt met groene energie en duurzaamheid vonden we het belangrijk dat de lunch hier ook op aansloot. Het cateringbedrijf waarvoor we kozen staat erom bekend dat ze enkel koken met seizoensgebonden producten, verse groenten en fruit, en biologisch en duurzame geteelde producten. De etenswaren waarmee ze werken komen rechtstreeks van het land, en dat proef je er ook echt aan!

Catering bij verschillende evenementen

Kortom: een catering bedrijf weet wat goed, gezond eten is én weet hoe je dit op de beste manier kunt klaarmaken. Ze nemen de volledige zorg voor je uit handen en is daarom heel goed in te zetten voor verschillende momenten. Het bedrijf dat wij inschakelde is gevestigd in het centrum van Amsterdam, maar dat weerhield ze er niet van om ruim op tijd in Amsterdam Zuidoost te zijn.  Naast het organiseren van een bedrijfslunch biedt dit cateringbedrijf ook evenementen organisatie aan, voor bijvoorbeeld een verjaardag, nieuwjaarsborrel, of bij de Kerst voor stressvrije feestdagen. Hierbij wordt niet alleen het eten geleverd, maar wordt ook het plannen, organiseren en realiseren van een evenement aangeboden.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie