Voor mensen die van shoppen houden is dit het evenement van het jaar: Black Friday. Op deze dag gooien talloze winkels hoge kortingen over hun producten. Het is dus zaak om deze aanbiedingen tijdig in de gaten te houden en alvast te bedenken wat je eventueel zou willen aanschaffen. In dit blog lees je een aantal tips over wat je zou kunnen aanschaffen en hoe je dat het beste kunt doen.

Elektronica

Wanneer je normaal gesproken elektronische apparaten wil kopen, ben je behoorlijk wat geld kwijt. Het is dan ook een goed idee om dit soort aankopen tijdens grote kortingsacties te doen. Bekijk dus van te voren welke bedrijven en merken meedoen. Zo heeft bijvoorbeeld ook Dyson Black Friday deals. Dat merk ken je wellicht van de föhns, of misschien wel van de geruisloze stofzuigers. Stuk voor stuk artikelen waarvoor je wel wat korting kunt gebruiken.

Weet waar je moet shoppen

Wanneer je hebt besloten welk product (of welke producten) je wil gaan kopen, denk dan goed na over waar je dit het beste kunt gaan doen. Kies je voor een webshop, of ga je liever naar een fysieke winkel? Voor beide valt iets te zeggen. Het nadeel van online shoppen is bijvoorbeeld dat de website kan vastlopen, of dat er dingen uit je winkelmandje verdwijnen net voordat je wil gaan afrekenen. In een fysieke winkel zul je dat soort dingen niet tegenkomen, maar daar loop je weer tegen andere ‘problemen’ aan. Zo zul je waarschijnlijk veel meer tijd kwijt zijn. Gelukkig hebben sommige winkels, zoals de Mediamarkt Black Friday aanbiedingen die je zowel online als offline kunt kopen. Als de ene manier niet werkt, kun je het altijd nog op de andere manier proberen. 

Producten die lang mee gaan

Probeer om niet te veel impulsaankopen te doen. Black Friday deals kun je immers niet altijd weer inruilen wanneer je spijt hebt. Ga dus voor producten waar je lang mee kunt doen en waar je sowieso wat aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan black friday laptop deals. Dat is een product waar je veel op zult besparen, als je het tenminste bij de juiste winkel koopt. Doe in de weken voor Black Friday al onderzoek naar de opties die er zijn en vergelijk deze met elkaar, zodat je er op het moment zelf helemaal klaar voor bent.

Black Friday valt in Nederland dit jaar op 27 november. Schrijf dit dus goed in je agenda en zorg dat je voldoende voorbereidingen hebt getroffen. Veel succes!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie