Wanneer je producten wilt verkopen, is het ook handig om direct na te denken over hoe je ze zult gaan verzenden. Er zijn verschillende manieren om producten te verzenden, en sommige zijn beter dan andere voor bepaalde soorten producten. Verzendingen worden meestal uitbesteed aan transportdiensten, echter is het als bedrijf wel van cruciaal belang om producten wel op een juiste manier te verpakken. Hierdoor voorkom je dat producten worden teruggestuurd of worden afgekeurd omdat ze schade hebben opgelopen tijdens de verzending.

De doos is een van de meest voorkomende verpakkingsmaterialen. Dozen zijn handig om spullen in te vervoeren of op te slaan. Er zijn allerlei verschillende soorten dozen, van kartonnen dozen tot houten kisten. Welke doos je nodig hebt, hangt af van wat je wilt gaan vervoeren of opslaan. Een doos is een verpakkingsmiddel dat vaak wordt gemaakt van karton. In een doos kunnen allerlei soorten producten verpakt worden, zoals eten, drank, cosmetica en elektronica. Dozen zijn er in allerlei soorten en maten: van klein tot groot, vierkant of rond. Ze zijn bedoeld om producten te beschermen tijdens het transport en tegen schokken en stoten. Steeds meer bedrijven maken gebruik van de klassieke Amerikaanse vouwdoos, en dit is niet zonder reden. In deze blog bespreken we de populairste verzenddoos. 

De Amerikaanse vouwdoos voor een veilige verzending

De amerikaanse vouwdoos is een geweldige optie voor het verpakken van jouw producten. Het is gemaakt van stevig karton en heeft een simpel ontwerp dat makkelijk in elkaar te zetten is. Daarnaast is deze doos ook lichtgewicht, waardoor het verzenden ervan geen probleem hoeft te zijn. Een vouwdoos is een doos waarvan de zijden zijn gevouwen in plaats van gestapeld. Vouwdozen worden veel gebruikt in de verpakkingsindustrie, omdat ze gemakkelijk te maken zijn en relatief goedkoop. 

De Amerikaanse vouwdozen van Verpakking Voordeel zijn gemaakt van zeer stevig karton. De buitenste en binnenste laag zijn gemaakt van stevig papier, en tussen de twee papierlagen zit gegolfd karton. Dit zorg ervoor dat de doos voorzien is van maximale bescherming tijdens transport. Amerikaanse vouwdozen kunnen ook nog eens tot en met 30 kg dragen. Genoeg redenen om te kiezen voor een Amerikaanse vouwdoos. 

Het verzenden van kleine pakketten

Soms heb je als bedrijf te maken met bestellingen die kleine producten bevatten. Het is dan niet nodig en efficiënt om voor een grote verzendoos te gaan. De brievenbus doosjes zijn dan de perfecte uitkomst. Klanten hoeven niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen omdat het eenvoudig door de brievenbus past. 

Categorieën: Nieuws