Glazen bedrukken als promotiemateriaal of leuk relatiegeschenk

Glazen bedrukken wordt steeds populairder als promotiemateriaal of leuk relatiegeschenk. Glazen zijn een duurzaam en origineel product dat perfect is voor het versterken van een merk. Ook als relatiegeschenk zijn glazen een geweldig idee. Ze zijn geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en hebben een hoge waarde. Glazen bedrukken is een goede manier om uw bedrijf te promoten.

Voordelen van het bedrukken van glazen

Het bedrukken van glazen heeft veel voordelen. Ten eerste is het een duurzaam en origineel product dat je kunt gebruiken om je merk te versterken. Het is ook een duurzaam product, wat betekent dat het een langdurig effect kan hebben. Glazen bedrukken is ook een goede manier om je bedrijf te promoten, omdat het een herkenbaar product is dat mensen vaak gebruiken. Bovendien is het ook een leuk relatiegeschenk, omdat het een origineel en persoonlijk geschenk is dat je gemakkelijk kunt personaliseren.

Soorten glazen

Er zijn verschillende soorten glazen die je kunt bedrukken. De meest populaire zijn bierglazen, wijnglazen, koffiekopjes, tumblers, shotglazen en champagneglazen. Elk type glas heeft zijn eigen voordelen en kan op verschillende manieren gebruikt worden om je bedrijf te promoten. Bierglazen zijn bijvoorbeeld perfect voor het promoten van een biermerk, terwijl shotglazen geschikt zijn voor drankpromoties. Koffiekopjes en tumblers zijn ook geschikt voor zowel zakelijke als persoonlijke promoties.

Bedrukken van glazen

Het bedrukken van glazen is een eenvoudig en goedkoop proces. Er zijn verschillende manieren om glazen te bedrukken, zoals zeefdruk, tampondruk, sublimatiedruk, lasergravure en waterslide. Afhankelijk van de techniek die je gebruikt, kun je je glazen bedrukken met je logo, tekst of afbeeldingen. Het is ook mogelijk om je glazen te voorzien van een full colour print.

De kosten van het bedrukken van glazen

De kosten van het bedrukken van glazen kunnen variëren, afhankelijk van het type glas dat je kiest, de techniek die je gebruikt en hoeveel glazen je bestelt. Het is mogelijk om glazen te bedrukken voor een betaalbare prijs, maar er zijn ook bedrijven die duurdere opties aanbieden. Bij sommige bedrijven kun je ook korting krijgen als je meer glazen bestelt.

Samenvatting

Glazen bedrukken is een populaire manier om je bedrijf te promoten of een leuk relatiegeschenk te geven. Er zijn verschillende soorten glazen die je kunt bedrukken, waaronder bierglazen, wijnglazen, koffiekopjes, tumblers, shotglazen en champagneglazen. Het bedrukken van glazen is een eenvoudig en goedkoop proces dat je kunt gebruiken om je merk te versterken. De kosten van het bedrukken van glazen kunnen variëren, afhankelijk van het type glas dat je kiest, de techniek die je gebruikt en hoeveel glazen je bestelt.

Mobiele versie afsluiten